Onderdelen | Group Pashuysen

Wilt u uw Renault, Dacia, Hyundai, Opel of Isuzu een persoonlijke toets geven? U wagen praktischer maken met extra uitrusting? Of hem beter beveiligen. Twijfel niet langer. De Renault, Dacia, Hyundai, Opel en Isuzu-accessoires zijn ontworpen op maat van uw wagen en  beantwoorden aan de strikte vereisten van de constructeur op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Leuk, handig of trendy: u vindt vast het perfecte accessoire in een van onze verschillende productassortimenten. Group Pashuysen staat te uwer beschikking voor meer info.

Auto onderdelen

Al onze auto-onderdelen worden rechtstreeks gekocht van de fabrikant. Hierdoor geniet u steeds van een kwalitatief product voor een degelijke prijs. Onze werknemers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring. Zij staan u met veel plezier te woord

Accessoires

Droomt u ook al jaren van een armsteun? Of hebt u misschien nood aan een handige trekhaak, of een andere accessoire? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u hier graag mee verder!