NIEUWE TRAFIC SPACENOMAD: RUIMTE VOOR UITSTAPJES

INTERIEURRUIMTE

De interieurinrichting van Nieuwe Trafic SpaceNomad verenigt moduleerbaarheid met ruimte en comfort. De presentatie en afwerking benadrukken de complete uitrusting. Zowel op de weg als bij gebruik als vrijetijdswoning genieten alle inzittenden van een aangenaam comfort.

Een ongeëvenaarde moduleerbaarheid

Er zijn twee lengtes verkrijgbaar: Nieuwe Trafic SpaceNomad met een lengte van 5,08 meter en Nieuwe Trafic Grand SpaceNomad met een lengte van 5,48 meter. Beide versies bieden plaats aan vijf personen met de driezitsachterbank. Deze laatste is handmatig verschuifbaar over 85 centimeter. Een royaal bereik dat de beschikbare laadlengte achteraan laat variëren van 105 tot 190 centimeter (op de versie Grand SpaceNomad). Die veelzijdigheid maakt het mogelijk om naargelang het gebruik voorrang te geven aan bagageruimte achterin of ruimte voor gezelligheid voorin.

In de L1-versie met 130 pk-motor is er ook keuze uit een vaste bank met twee zittingen.

Een aangename en comfortabele ruimte achterin

De twee afzonderlijke voorzetels kunnen naar de achterpassagiers worden gedraaid om een behaaglijke ruimte te creëren.

Het interieur is afgewerkt met sierelementen in lichtgrijs gelamineerd hout, dat nog in de verf wordt gezet door de twaalf lichtpunten van de led-interieurverlichting.

De isolatie van de scheidingswanden en de parkeerverwarming van 2.000 watt verzekeren het thermische comfort in het interieur. Om de inzittenden te beschermen tegen de warmte van de zon zijn alle ruiten aan de binnenzijde voorzien van stores.

Een interieur ‘zoals thuis’

Nieuwe Trafic SpaceNomad biedt plaats aan alle comfortuitrusting van een woning. Het interieur biedt tot 250 liter opbergruimte.

De keukenruimte is uitgerust met een gasfornuis met twee pitten, een spoelbak met geïntegreerde kraan en een koelkast met een inhoud van 49 liter, een topwaarde in dit segment.

Voor maaltijden kan binnen of buiten een autonome tafel worden geplaatst. Die laatste is opvouwbaar en kan in de koffer worden opgeborgen. Aan de rechterkant van het dak is een oprolbaar zonnescherm van 220 cm op 235 cm bevestigd. De handdouche achteraan wordt gevoed door een schoonwaterreservoir met een inhoud van 60 liter. Dat reservoir bevindt zich in het keukenmeubel.

Trafic SpaceNomad biedt vier slaapplaatsen in twee bedden: de omvormbare achterbank (124 x 190 centimeter voor de tweezitsbank of 124 x 188 centimeter voor de driezitsbank) en het opklapbare dak (120 x 190 cm). Dit dak is voorzien van ledverlichting en USB-aansluitingen.

De elektriciteit aan boord wordt geleverd door een extra batterij die wordt gevoed door de dynamo van de motor of door een standaard extern stopcontact.

De Blue dCi-versie met 170 pk beschikt over een exclusieve uitrusting: een zonnepaneel op het dak dat 24 uur extra elektriciteit biedt, wat de totale autonomie op 72 uur brengt.