GROUP PASHUYSEN BREIDT UIT! Naast de merken Renault, Dacia, Opel, Hyundai, Isuzu, Fiat, Jeep, Abarth, Fiat Professional mogen we vanaf heden ook MG aan het aanbod toevoegen.               

Kom dus snel langs in onze showroom om ons ruim gamma te ontdekken!

MG MOTOR - RECHARGE YOURSELF

MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Morris Garages in 1924. Nu kan een nieuwe generatie een auto kiezen van dit iconische merk. Opnieuw ontworpen, elektrisch en klaar voor de toekomst.

Duurzaam rijden
MG zal een breed scala aan duurzame en geëlektrificeerde ‘nieuwe energie’ voertuigen aanbieden aan Europese automobilisten. Speciaal voor hen geproduceerd en ontworpen; gemaakt voor hun unieke verlangens en wensen.              

Voor iedereen
MG maakt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is, en klaar staat om een elektrische levensstijl te omarmen. We hebben de 100% elektrische MG ZS EV vernieuwd, en het voertuig biedt nu nog meer comfort en een uitgebreide actieradius. De MG EHS Plug-in Hybrid is ook geschikt voor dagelijks emissieloos rijden, en ons gloednieuw paradepaard MG MARVEL R Electric combineert een verbluffend design met superieure kwaliteit en finesse. Maar dat is nog niet alles. MG biedt nu nog meer duurzame modellen, en ons nieuwste familielid- de MG5 Electric- is 's werelds eerste elektrische stationwagon.                               

Begin uw elektrische leven met MG!

MG helpt bij de start van uw ‘elektrische leven’ met een goed ontworpen, technologisch geavanceerde en milieubewuste rijervaring die functioneel, veilig en betaalbaar is.

In Europa
MG is ontworpen met de Europese automobilist in gedachten; het merk biedt duurzame, slimme, functionele en betaalbare voertuigen aan. MG wordt ontwikkeld in de designstudio’s van SAIC in Shanghai in samenwerking met de geavanceerde designstudio in Londen. MG wordt geproduceerd in China en is al beschikbaar in verschillende Europese landen.