Dacia Sandero vanaf € 169/maand

3-Ways Ballonfinanciering

Wil je genieten van de nieuwste Renault-auto's en om de 3 à 4 jaar van auto wisselen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het weer in bezit nemen van je oude auto? Dan is de 3-Way Ballonfinanciering iets voor jou.

  • keuzevrijheid aan het einde van de financiering (hernieuwen, behouden, teruggeven)
  • gemoedsrust: de dealer verbindt zich ertoe je voertuig van bij het begin terug te nemen
  • facultatieve aanbetaling
  • flexibel aantal kilometers en duur naargelang jouw behoeften
  • gemakkelijk om jouw onderhoudscontract op te nemen voor een all-inclusive maandelijkse betaling 

AAN HET EINDE VAN JOUW FINANCIERING HEB JE 3 MOGELIJKHEDEN :

1 HERNIEUW : Wens je van wagen te veranderen op het einde van je financiering? Dan nemen wij je oude wagen over en vertrek jij met een nieuwe Renault/Dacia van je keuze.

2 BEWAAR : Regel de laatste maandelijkse bijdrage overeenkomstig de overeengekomen restwaarde van je wagen en je behoudt je Dacia.

3 GEEF TERUG : Wij verbinden ons er zich toe je wagen over te nemen aan de overeengekomen restwaarde.

Illustratief voorbeeld: Dacia SANDERO ESSENTIAL SCe 65: € 11960 BTWi.  Te financieren bedrag (voorschot afgetrokken): € 11960, voor een duur van 48 maanden, 47 maandaflossingen van € 169,44. Laatste verhoogde maandaflossing van € 5382,00. Totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 13515,12.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de modellen, afspraak bij uw deelnemende verdeler. *Aanbod onder voorwaarden, raadpleeg uw deelnemende verdeler om de modaliteiten voor 3-ways ballonfinanciering te kennen. Type van Krediet: lening op afbetaling met verhoogde laatste maandaflossing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder : Mobilize Financial Services (handelsnaam van RCI Financial Services N.V) W. A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos België, BTW BE 0413.419.64. IBAN BE80 2100 0003 1677. Uw verdeler treedt op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht