Weinig sectoren kenden de laatste decennia een evolutie zoals de automobielsector. Er wordt door overheden en klanten meer ingezet op elektrische en hybride wagens, de belastingen en fiscaliteit worden regelmatig herbekeken en het gebruik van deelwagens zit in stijgende lijn.

Overname Hyundai Autogroep Mullens door Group Pashuysen

In een strategische zet om hun positie op de automotive markt te versterken, kondigt Group Pashuysen met trots de overname aan van de Hyundai activiteiten van Autogroep Mullens. Deze overname, die op 02/01/2024 officieel is afgerond, markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Group Pashuysen.

Met deze overname vergroot Group Pashuysen zijn aanwezigheid in de regio aanzienlijk. Klanten kunnen nu profiteren van een uitgebreider assortiment aan automodellen, variërend van compacte stadsauto’s tot luxe SUV’s. De fusie van deze 2 autogroepen zal bovendien resulteren in een geïntegreerd netwerk van diensten en expertise, waardoor een nog breder scala aan hoogwaardige producten en services aan klanten kan worden aangeboden.

Voor Hyundai Diest houdt de overname geen verhuis in. De concessie blijft gevestigd op de Leuvensesteenweg 42-11. In Leuven vindt Hyundai onderdak in de gebouwen van Group Pashuysen Leuven, op de Aarschotsesteenweg 110.

De directie van Group Pashuysen benadrukt dat de overname geen gevolgen zal hebben voor het personeel van Autogroep Mullens. Integendeel, het is de bedoeling om de bestaande talenten te behouden wat zal bijdragen aan een naadloze integratie van beide bedrijven. Op deze manier blijven bestaande klanten vertrouwde gezichten zien, met behoud van de hoogste normen op het gebied van klantenservice, onderhoud en garantie.

Nieuwe vestiging MG in Leuven en Tienen

Om in te spelen op het toenemende succes en de groei van MG als automerk start Group Pashuysen, ter aanvulling van MG Aarschot, met MG Tienen en Leuven.  MG Tienen is gevestigd in de gebouwen van Group Pashuysen Tienen, Sint-Truidensesteenweg 125. MG Leuven kreeg een plek in de gebouwen van De Stordeur, Aarschotsesteenweg 110.

Group Pashuysen kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en is vastbesloten om zijn positie in de auto-industrie verder te versterken door middel van voortdurende innovatie en klantgerichte benaderingen.