13/03/2015 | Group Pashuysen breidt Renault-concessie naar regio Leuven uit.

Aarschot, 13 maart 2015 - Group Pashuysen vertegenwoordigt en ondersteunt de automerken Renault en Dacia voortaan ook in de regio Leuven. De dynamische garagegroep is sinds 1955 erkend Renault-concessiehouder en staat in de wijde omgeving bekend voor haar service, persoonlijke aanpak en professionalisme.

Om de Renault- en Dacia-dienstverlening in Vlaams-Brabant te verzekeren en perfect aan de wensen van hun klanten in die streek tegemoet te komen, bedient Group Pashuysen nu ook de regio Leuven.

Die regionale uitbreiding is een logisch vervolg in het ondernemingsverhaal van de Vlaams-Brabantse garagegroep. Al zestig jaar is Group Pashuysen Renault-concessiehouder. Met vestigingen in Aarschot, Tienen, Sint-Truiden en Genk is de groep ondertussen stevig verankerd in Limburg en een deel van Vlaams-Brabant. Vandaag hebben ook al heel wat Renault & Dacia-klanten uit Leuven de weg naar Group Pashuysen Aarschot en Tienen gevonden.

Jacqueline Pashuysen: “Om aan die groeiende klantengroep tegemoet te komen en de leemte in de regio Leuven op  te vullen, beslisten we in samenspraak met Renault België Luxemburg dat we onze dienstverlening uitbreiden. Voortaan genieten Renault- en Dacia-klanten van Kortenberg tot Lanaken de volledige Pashuysen-service: vlot onthaal, snelle serviceplanning, advies op maat voor de aankoop van personenwagens en lichte vrachtwagens en financiering die het best aan de behoefte van de individuele klant tegemoetkomt. En natuurlijk: onze persoonlijke bediening en after-sales relatie.”

Group Pashuysen vestigt zich zo gauw als mogelijk ook fysiek in de streek. “Voorlopig blijven wij onze Renault & Dacia-klanten uit de regio vanuit de sites Aarschot en Tienen bedienen. Het is wel de bedoeling om in de nabije toekomst een site in het Leuvense te vinden waar lokale klanten terecht kunnen. Wij zijn dan ook volop op zoek naar een geschikt, centraal gelegen pand of bouwgrond. Alle tips zijn welkom,” zegt Jacqueline Pashuysen.