05/04/2017 | Dealer of the year: Group PASHUYSEN bij de laureaten!

Thierry Koskas, Commercieel Directeur van de Renaultgroep, zette op 30 maart in het Hotel Molitor Paris de beste verdelers uit het net van de Groep in de bloemen tijdens de prijsuitreikingsceremonie van de "Dealers Of The Year" (DOTY). In 2016 zaten meer dan 2 500 verdelers uit 35 landen in de selectie. 

De 106 uiteindelijke DOTY 2016-winnaars, waarvan vier Belgische concessiehouders, werden gekozen op basis van vier criteria:

  • de verkoopprestaties,
  • de kwaliteit van de klantenservice,
  • de naleving van de Corporate Identity-normen van de merken,
  • de rendabiliteit van hun bedrijf.

Thierry Koskas feliciteerde de verdelers van de merken van de Groep met hun engagement, prestaties en professionaliteit. Hij wees ook opnieuw op de belangrijke rol die het net speelt in de tevredenheid en trouw van klanten.

De editie 2016 eerde daarnaast voor het tweede jaar op rij drie verdelers die zich bijzonder hadden ingezet op het vlak van "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" (MVO). Vijf "EV Awards" werden ook uitgereikt aan de verdelers met de sterkste verkoop van elektrische voertuigen.

Met een distributienetwerk dat bestaat uit 12 700 bedrijven over de vijf continenten, geeft de Renault-groep de hoogste prioriteit aan de tevredenheid van zijn klanten bij de verkoop en naverkoop. De Groep is zich bewust van de verscheidenheid van zijn klanten en hun verwachtingen, en wil aan die verwachtingen voldoen bij al hun contacten met de merken van de Groep.

 "De Renault-groep behaalde vorig jaar uitstekende verkoopresultaten. Dat dankt ze aan de sterke prestaties van de eigen teams, maar ook en vooral aan die van het net, dat de Groep met veel enthousiasme en professionaliteit vertegenwoordigt. Ik wil u graag feliciteren met het werk dat u elke dag weer leverde, steeds in dienst van de tevredenheid van onze klanten," aldus Thierry Koskas in zijn toespraak tot de DOTY-winnaars.