Isuzu

Isuzu is de nieuwste telg in de Pashuysen Group.  Het Japanse merk kan teren op een ijzersterke reputatie: de D-Max pick-ups en handige N-series bedrijfsvoertuigen zijn allen uitgerust met performante dieselmotoren die hun betrouwbaarheid al ruimschoots bewezen hebben. Met de concessie in Aarschot bent u zeker van de beste service voor uw Isuzu voertuig. Nieuw of tweedehands: bij ons koopt u in vertrouwen!

Nieuws

 • Het 'groot verlof' ziet er in deze ongekende tijden net iets anders uit voor 2020. We beperken ons tot een verlenging van de Nationale feestdag en OLV Hemelvaart voor alle vestigingen.

  We zijn dan gesloten van 20-26/07 en van 10-16/08.

 • Maandag 11/05 openen alle filialen van Group PASHUYSEN opnieuw de deuren en zullen alle activiteiten opnieuw beschikbaar zijn. Uiteraard hebben we onze klanten gemist en kijken we uit naar uw bezoek. Klik door hoe we dit in de veiligste omstandigheden voor onze klanten en onze medewerkers laten verlopen...

 • Het team van Group PASHUYSEN wenst iedereen het allerbeste voor 2018! Wij vliegen er dadelijk in met spetterende saloncondities, de opstart van een nieuwe vestiging in Leuven en de overname van een carrosseriebedrijf in Diest.

 • Group PASHUYSEN is er even tussenuit tijdens de eindejaarsperiode van 23/12 tem 01/01. Vanaf 02 januari zijn we opnieuw paraat!

 • Isuzu kiest resoluut voor downsizing zonder compromissen voor gerestylede D-Max met nieuwe techniek. De gloednieuwe D-Max bouwt verder op de bestaande succesformule; een grondig hertekend design, kracht in overvloed, en een nieuwe motor gekoppeld aan nieuwe versnellingsbakken. Overtuig u zelf tijdens onze OpenTestDagen tot 23/04!

 • Met de start van de Brussels Motor Show begin januari, wordt meteen ook een belangrijk feestjaar voor Isuzu ingezet. Als oudste Japanse constructeur in de automotive wereld, viert Isuzu Motor Limited in 2016 haar 100ste verjaardag. Gedurende heel het jaar zal Isuzu terugblikken op haar rijke geschiedenis, en er zullen verschillende speciale edities gelanceerd worden om deze belangrijke mijlpaal te vieren. De eerste Centennial editie, de Akoya, beleeft in Brussel z’n Belgische première.

 • Het is voor ons familiebedrijf dit jaar wel een hele bijzondere Open Bedrijvendag: we vieren onze zestigste verjaardag! Op zondag 4 oktober kan je als bezoeker een blik werpen achter de schermen van de grootste garage in de regio en wandel je langs zestig jaar automobielgeschiedenis. 

 • Zoals gebruikelijk nam Group Pashuysen deel aan de Aarschotse braderie met de merken Renault en Dacia in de Martelarenstraat en met Isuzu en voor de eerste keer Hyundai op de Grote Markt.

 • De eerste deelname van Group Pashuysen aan De Langste Dag was een waar succes! De nieuwe Renault Espace en Kadjar hebben zich als ware publiekstrekkers getoond en konden op heel wat bewonderende blikken rekenen. Tevens werden de medewerkers van Group Pashuysen opgetogen onthaald door de Renault en Dacia bezitters in de regio, die opnieuw een vertegenwoordigiing van hun merk in Leuven zagen verschijnen.

 • Group Pashuysen nodigt u uit op zaterdag 14 en zondag 15 maart. Kom onze beperkte series RENAULT CAPTUR EXTREM, RENAULT CLIO COMMUNITY en RENAULT SCENIC R-MOVIE met hun uitrustingen die u het leven nog makkelijker maken.

 • Katana refereert naar het Japanse Samurai-zwaard, waarvan de vorm terug te vinden is in de deuren van de D-Max.

  De Katana biedt een exclusieve afwerking met accessoires die speciaal voor het model werden ontwikkeld.